Comunitat Valenciana

Catarroja demana a la Delegació del Govern una pla contra la prostitució

  • El consistori sol·licita a la Delegació del Govern mesures per a fer front a aquest fenomen en la Pista de Silla.
  • "Les dones prostituïdes són un cas de violència de gènere, i per açò cal establir un protocol municipal", destaquen.
Acte a Catarroja
Acte a Catarroja
Ajuntament DE CATARROJA
Acte a Catarroja

L'Ajuntament de la localitat valenciana de Catarroja ha demanat a la Delegació del Govern a la Comunitat Valenciana que encete un pla d'actuació conjunt entre administracions per a previndre la violència masclista i, en concret, fer front a la prostitució als voltants de la Pista de Silla.

La primera tinent d'alcalde, Lorena Silvent, ha traslladat aquest dijous la petició a la responsable de la Unitat de Coordinació contra la Violència cap a les Dones de la Delegació, Carla Mercé, en un acte al Saló de Plens.

En concret, l'Ajuntament de Catarroja vol establir uns protocols d'actuació conjunts davant aquest problema que afecta tant a aquest municipi com a altres pobles de la comarca, detalla el consistori en un comunicat.

"Les dones prostituïdes són un cas de violència de gènere, i per açò cal establir un protocol municipal contra la violència de gènere i la prostitució", ha subratllat l'edil, al temps que ha defés la necessitat d'iniciar una actuació assistencial a les dones i de publicitat, "posant el focus en els consumidors de sexe".

Durant l'acte, l'Ajuntament de Catarroja ha presentat el seu equip multidisciplinari contra la violència de gènere i ha donat a conéixer als veïns la xarxa de professionals amb què compta el municipi, així com la tasca que realitzen diverses administracions implicades en la intervenció directa amb víctimes de violència de gènere.

Han assistit l'alcalde de Catarroja, Jesús Monzó; la regidora d'Igualtat, Mabel Rojas, i l'agent d'Igualtat Municipal, Trini Moreno, així com representants de la Policia Local i de les forces de seguretat, l'Oficina d'Atenció a Víctimes del Delicte, el Centre Dona 24h i el centre de salut de la localitat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento