Comunitat Valenciana

Oltra assegura que la Generalitat no fa "trampes en el pressupost" després dels advertiments de la patronal

  • La vicepresidenta i portaveu del Govern valencià, Mónica Oltra, ha assegurat aquest divendres que la Generalitat no ha "inventat partides per a fer trampes" en el projecte de Pressupostos de 2019, després dels advertiments de la Confederació Empresarial Valenciana (CEV) que els comptes són "inassolibles".
Oltra en la roda de premsa
Oltra en la roda de premsa
GVA
Oltra en la roda de premsa

"Nosaltres no hem inventat partides per a fer trampes en el pressupost. Açò què és, un casino com es feien abans els pressupostos?", ha manifestat Oltra a preguntes dels periodistes en la roda de premsa després del ple setmanal del Consell.

Així ho ha afirmat en relació a la "primera valoració quantitativa" que va realitzar el dimarts la patronal valenciana dels pressupostos, un projecte en el qual la CEV veu "inassolibles" la majoria de les partides d'ingressos i "excessiu optimisme" en la recaptació.

Oltra ha subratllat sobre aquest tema que "(Salvador) Navarro -president de la CEV- està en el seu dret d'opinar" i que "els 1.325 milions són una partida reivindicativa", inclosa per quart any consecutiu. "No fa falta que vinga a dir-nos que eixos diners no els tindrem demà en el compte, ja ho sabem", ha asseverat.

Ara bé, ha agraït a l'organització empresarial que "tinga clar que eixa partida s'ha de reivindicar", ja que la CEV la va valorar com "un testimoni més del crònic infrafinançament que suporten els comptes públics primer i, per extensió, tota la societat valenciana".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento