Comunitat Valenciana

El Consell espera que Ford i sindicats arriben a un acord "el menys nociu possible" per als treballadors

  • La Generalitat Valenciana espera de la reunió que la direcció de Ford mantindrà amb els representants sindicals el 15 de novembre a Colònia (Alemanya) que "hi haja un acord" i que siga "el més favorable possible, el menys nociu possible, per als treballadors".
Planta de Ford a Almussafes (València)
Planta de Ford a Almussafes (València)
FORD - Archivo
Planta de Ford a Almussafes (València)

Així ho ha assenyalat la vicepresidenta, Mónica Oltra, en la roda de premsa del Consell en ser preguntada per com veu el Govern valencià la situació en Ford Almussafes, on hui comença a aplicar-se l'Expedient de Regulació Temporal d'Ocupació (ERTO) en Ford Almussafes, que contempla parades de producció fins al 31 de gener de 2019.

Segons ha indicat, el desitjable és que finalment d'eixa reunió en Colònia hi haja un "acord" i ha advocat per deixar les parts implicades treballar per a aconseguir-ho.

En tot cas, Oltra ha subratllat que el "compromís d'aquest Consell amb Ford i amb el parc logístic (d'Almussafes) està demostrat". Per açò, ha incidit que esperen que "es ressenten el menys possible els drets dels treballadors" amb un acord "satisfactori per a les parts" i "el menys nociu per a la part treballadora".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento