Comunitat Valenciana

Un motorista que acumulava cinc retirades de carnet causa un accident a Cullera en estat embriac

  • La Policia Local de Cullera (València) ha imputat un motorista dos delictes contra la seguretat vial després de ser "caçat" dijous passat, 1 de novembre, sota els efectes de l'alcohol i d'ansiolítics. El conductor també acumulava cinc condemnes fermes de retirada del carnet, l'última encara en vigor.

Segons ha informat l'Ajuntament en un comunicat, els agents van descobrir que la motocicleta que portava en el moment de causar el sinistre, valorada en 14.000 euros, havia sigut adquirida feia poc de temps, mentre la retirada del permís estava vigent.

Els fets van succeir al voltant de les 13 hores en el camí de la Coma, situat en la pedania del Brosquil, quan el motorista va col·lisionar contra un cotxe parat a l'entrada d'una casa de camp. El conductor va patir ferides greus i va haver-hi més afectats.

Després de les perquisicions, la Policia Local li imputa dos delictes contra la seguretat vial, un per conduir begut i sota els efectes de la medicació i un altre per circular amb el permís retirat. El cas ha passat al Jutjat d'Instrucció número 5 de Sueca (València).

El motorista, resident en la localitat veïna de Tavernes de la Valldigna, portava pràcticament des de 2011 acumulant condemnes fermes de retirada del carnet pels mateixos motius. L'última li va retirar el permís durant un període de dos anys i cinc mesos. La moto ha sigut retinguda i posada a disposició judicial per a evitar que puga tornar a fer ús de la mateixa i reincidisca.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento