Comunitat Valenciana

Podem estarà "molt vigilant" davant l'"augment" de partides nominatives dels pressupostos: "No ens pareix justificat"

  • Podem ha advertit aquest dilluns que estarà "molt vigilant" amb que s'execute l'acordat per als pressupostos de la Generalitat de 2019, "especialment amb tot el que suposen les partides nominatives", ja que registren un "augment" que a la formació morada no li "pareix justificat en absolut", en concret en la Presidència del Consell.
Estañ i Rocío Segura en roda de premsa després de l'Executiva de Podem
Estañ i Rocío Segura en roda de premsa després de l'Executiva de Podem
EUROPA PRESS
Estañ i Rocío Segura en roda de premsa després de l'Executiva de Podem

Així ho han manifestat el secretari general de Podem, Antonio Estañ, i la secretària de Polítiques Públiques, Rocío Segura, en una roda de premsa després de la reunió de l'executiva de Podem.

Estañ ha insistit que la valoració de l'acord de pressupostos -de Podem amb PSPV i Compromís- és "positiva" per a la formació morada "mentre que seguim acostant-nos a la mitjana estatal en inversió social". En la mateixa línia, Segura ha destacat que Podem ha "aconseguit arrancar mesures molt importants", com l'ampliació del copagament farmacèutic o l'ampliació del parc públic de vivenda, així com "qüestions de pimes per a millorar tot el teixit econòmic".

No obstant açò, ha puntualitzat que des del seu partit van a "seguir vigilants d'aquest acord" i que "el procés dels pressupostos no ha acabat ací". Així, ha indicat que els diputats de la formació ara revisaran que, "efectivament, tot l'acordat es veu reflectit en eixe pressupost".

Per tant, en Podem tenen per davant "una setmana de treball d'anàlisi per a revisar que tot es complisca", ha explicat, abans d'afegir que a més el partit ha obert des de la setmana passada un procés participatiu per a arreplegar esmenes "fora de les Corts" i que "col·lectius i persones dels municipis facen arribar les seues demandes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento