Comunitat Valenciana

Detingut a València per amenaçar de mort amb un cúter els vigilants de la discoteca que li havien expulsat

  • La Policia Nacional ha detingut a València un home de 28 anys per presumptament amenaçar de mort amb un cúter els dos vigilants de seguretat que li havien expulsat de la discoteca per barallar-se amb dos persones.

Els fets es van produir en la matinada del diumenge, 28 d'octubre, en una sala de festes del districte de Trànsits. El 091 va rebre l'avís de la baralla, informa la Prefectura Superior de Policia en un comunicat.

Els treballadors de seguretat van explicar als agents que s'havia produït una discussió en l'interior del local, per la qual cosa van expulsar el presumpte responsable. Aquest jove presumptament va acudir després amb un cúter d'uns 15 centímetres per a amenaçar de mort els vigilants.

Ja amb els policies en la sala, el presumpte autor va aparéixer de nou sense samarreta i ensanguinat, per la qual cosa va ser identificat, escorcollat i traslladat a l'hospital per a rebre assistència de les lesions que presentava.

Durant el trajecte, el sospitós va amenaçar els agents amb frases com 'No sabeu amb qui vos esteu ficant, me l'aneu a pagar' i insults com 'Sou uns fills de puta, 'maderos' de merda'.

Per tot açò, el jove va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte d'amenaces. L'arrestat, d'origen espanyol i sense antecedents policials, ja ha passat a disposició judicial.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento