Comunitat Valenciana

Barcala qualifica l'acte de clausura del 600 aniversari de la Generalitat de "suport a l'independentisme"

  • Titla de "vergonyós" que es "manipule" perquè "acabe convertint-se en un acte polític independentista".
  • A l'acte van assistir entre d'altres el president de les Corts, Enric Morera, i el del Parlament català, Roger Torrent.
Luis Barcala, aquest dilluns
Luis Barcala, aquest dilluns
EUROPA PRESS
Luis Barcala, aquest dilluns

L'alcalde d'Alacant, el 'popular' Luis Barcala, creu que l'acte de clausura pel 600 aniversari del naixement de la Generalitat Valenciana que es va celebrar aquest diumenge en el castell alacantí de Santa Bàrbara, tenia una "estratègia de suport a l'independentisme" que era "claríssima" i que des del consistori no estaven "disposats a facilitar ni emparar".

Per açò, ha defés que es col·locaren les banderes d'Alacant, de la Comunitat Valenciana i d'Espanya en un acte "institucional" desenvolupat en unes dependències municipals. A l'acte van assistir entre d'altres el president de les Corts Valencianes, Enric Morera, i el del Parlament català, Roger Torrent.

Barcala, en una entrevista concedida a Europa Press, ha titlat de "vergonyós" que un acte acadèmic es "manipule" perquè "acabe convertint-se en un acte polític independentista".

"Per a donar empara no només a l'independentisme a la Comunitat Valenciana, sinó perquè l'independentisme valencià es pose als ordes i al servici de l'independentisme català, que això ja és per a rematar la jugada", ha dit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento