Comunitat Valenciana

Juan Roig diu que l'economia va igual que en 2017 però "el problema polític" de Catalunya fa estar "més acollonat"

  • El president de Mercadona, Juan Roig, ha assegurat aquest dilluns que l'economia està "igual" enguany que l'any passat però creu que la percepció s'ha deixat portar pel "problema polític-autonòmic" de Catalunya que fa estar "més acollonat".
Juan Roig en la seua intervenció en el Congrés de l'Empresa Familiar
Juan Roig en la seua intervenció en el Congrés de l'Empresa Familiar
AVE
Juan Roig en la seua intervenció en el Congrés de l'Empresa Familiar

Roig s'ha pronunciat en aquests termes durant la seua conferència 'Orgull de ser empresari' en el marc del XXI Congrés de l'Empresa Familiar que se celebra a València.

Davant un auditori de més de 700 empresaris, el president de Mercadona ha defès que l'economia espanyola no ha empitjorat respecte a l'any anterior però ha lamentat que les perspectives s'han "deixat portar per la situació a Catalunya".

Encara així, Roig ha ressaltat que existeix un "ecosistema a favor de l'empresariat a Catalunya" que, no obstant açò, no es dóna en altres territoris com per exemple Andalusia, on "quasi es deia senyoret del mas" a l'empresari, ha apuntat.

Per aquest motiu, ha animat els empresaris a "no tindre por d'eixir" a transmetre la tasca que realitzen per millorar la imatge donen a la societat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento