Comunitat Valenciana

Ebo, el primer goril·la valencià, celebra el seu sisé aniversari amb els seus germans Pepe i Virunga

  • Ebo, el primer goril·la nascut a la Comunitat Valenciana, ha celebrat aquest divendres el seu sisé aniversari en Bioparc amb una festa amb dos pastissos de tres pisos, regals i garlandes, al costat dels seus germans Pepe i Virunga, de set mesos i dos anys, respectivament.
Aniversari del goril·la Ebo del Bioparc
Aniversari del goril·la Ebo del Bioparc
BIOPARC
Aniversari del goril·la Ebo del Bioparc

La festa d'aniversari continua aquest dissabte, 27 d'octubre, perquè el públic puga felicitar Ebo, que va nàixer en 2012 fruit d'un programa internacional de preservació de l'espècie.

Per açò, "cada 26 d'octubre s'ha convertit per a tots els valencians en una icona de la conservació d'espècies en greu perill d'extinció", destaca el recinte en un comunicat.

Es tracta d'una jornada especial i emotiva per a l'equip de cuidadors i un gest per a apel·lar a mantindre les espècies amenaçades. De fet, des del naixement d'Ebo, Bioparc València s'ha convertit en centre de referència en la reproducció de goril·les".

L'aniversari ha sorprès el goril·la de sis anys en eixir del recinte que comparteix amb la seua família, amb una ambientació típica d'aniversari infantil: garlandes, decoració, caixes de regals i dos suculents pastissos de tres pisos.

Per descomptat, la festa ha sigut per a tots els goril·les: els seus pares, Ali i Mambie, i les altres femelles, Nalali i Fossey, amb les seues cries Virunga i Pepe.

PROJECTE DE CONSERVACIÓ AL CAMERUN

Ebo pren el seu nom d'un xiquet i valuós bosc del Camerun on habita un grup de goril·les en seriós risc d'extinció a curt termini. És el lloc on es desenvolupa el projecte de conservació amb el mateix nom, amb el qual col·laboren molts visitants del parc a través de la Fundació Bioparc.

L'euro aportat pels visitants de la 'Promoció amb causa BIOdías' d'enguany ha anat destinat a Ebo Forest Research Project. Aquesta organització treballa en la selva africana, en col·laboració amb l'Institut Jane Goodall, amb el projecte 'La restauració ecològica en la vall de Nandoumary' per a protegir els ximpanzés al Senegal.

Bioparc València vol compartir el sisé aniversari d'Ebo amb tots els visitants que decidisquen acostar-se aquest dissabte, a partir de les 11 hores, i amb tots els posseïdors del 'Passe Anual B!' que un dia entre setmana no poden fer-ho.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento