Comunitat Valenciana

Libertas 7 supera els 6 milions de negoci després de tancar el tercer trimestre de 2018 amb balanç positiu

  • El grup empresarial Libertas 7 que cotitza en la Borsa de València, dedicat a la gestió d'inversions financeres i a les activitats immobiliàries, ha presentat un balanç positiu en el tercer trimestre i en el que va d'exercici la xifra de negoci supera els 6 milions d'euros.
Seu de Libertas 7
Seu de Libertas 7
REMITIDA - Archivo
Seu de Libertas 7

La firma valenciana ha presentat la declaració intermèdia per al tercer trimestre de 2018 davant la CNMV, amb uns resultats favorables, impulsats en gran mesura pels ingressos de l'activitat financera de l'àrea d'inversions, segons ha informat la companyia.

La xifra de negoci del grup supera ja els 6 milions d'euros en l'exercici, impulsada en gran manera pels ingressos de l'àrea d'inversions, la rendibilitat acumulada de les quals de la cartera en termes globals, en aquests primers nou mesos de l'any, ha sigut del 7,1%.

En l'àrea immobiliària, la recuperació del mercat residencial encadena diversos trimestres de creixement en termes de demanda i preu. La xifra de negoci d'aquesta àrea de Libertas 7 al tancament del tercer trimestre 2018 va arribar als 0,5 milions d'euros i compta amb reserves fermes en les promocions en comercialització per un import de 8,5 milions d'euros.

TURISME

La nova divisió per a la gestió enfocada al turisme mitjançant apartaments turístics i hotels llança uns ingressos al tancament d'aquest tercer trimestre d'1,4 milions d'euros, la qual cosa suposa un creixement del 15,7%. Cal recordar que a l'explotació de 76 apartaments en Port Saplaya, s'uneix la gestió d'un hotel en la ciutat de València.

En aquest tercer trimestre a través d'Amaltheia, societat propietat de Libertas 7, el grup realitzava la primera presa de participació en l'empresa ViaNature a través de la qual es converteixen en socis del Grup AMC per a treballar internacionalment en el projecte de marca de sucs naturals saludables. Aquest vehicle inversor especialitzat en capital privat es feia amb una participació del 7,5% en ViaNature.

L'Ebitda al tancament del tercer trimestre de l'exercici és positiu en 1.896 milers d'euros. Ajustat amb l'eliminació d'aportacions d'empreses associades, augmentaria fins als 3.627 milers d'euros, un 12,5% superior respecte a l'exercici anterior.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento