Comunitat Valenciana

La precipitació mitjana a la Comunitat Valenciana durant el temporal de pluges va ser de 88,3 l/m2

  • La precipitació mitjana en el territori de la Comunitat Valenciana durant el passat temporal de pluges va ser de 88,3 litres per metre quadrat. Per províncies, a Castelló va ser de 187.8 l/m2, a València de 68.4 l/m2 i a Alacant 10.7 l/m2, segons la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).
Precipitació mitjana caiguda durant la gota freda
Precipitació mitjana caiguda durant la gota freda
AEMET
Precipitació mitjana caiguda durant la gota freda

Així, es van superar els 100 l/m2 en el 37% del territori de la Comunitat: en el 100% de la província de Castelló, i en el 18% de la de València. Fins i tot es van superar els 200 l/m2 en el 9% de la Comunitat, quasi un terç de la superfície de la província de Castelló, i l'1% de la província de València.

En aquest tipus de temporals, superada la mitat d'octubre, el nombre de llamps no sol ser tan elevat com en tempestats d'origen marítim d'agost o setembre. Així i tot, es van registrar 2.261 descàrregues dins del territori de la Comunitat Valenciana.

El cel serà clar aquest dimecres amb alguns bancs de boira matinals en l'interior. Les temperatures mínimes es mantindran amb pocs canvis mentre que les màximes pujaran, de forma més acusada en la província de València, on augmentaran entre 3 i 5 graus en general.

El vent bufarà de component oest fluix, tendint a la vesprada a sud-oest moderat en el litoral d'Alacant i a variable fluix en la resta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento