Comunitat Valenciana

La Mostra obri l'edició amb la primera pel·lícula dirigida per Carles Alberola

  • ‘M’esperaràs’, produïda per Albena, es projectarà aquest dijous en el Palau de la Música.
  • La cinta està protagonitzada pel mateix Carles Alberola, Cristina García, Alfred Picó i Rebeca Valls.
Carles Alberola y Rebeca Valls en la presentación de 'M'esperaràs?
Carles Alberola y Rebeca Valls en la presentación de 'M'esperaràs?
MOSTRA VALÈNCIA
Carles Alberola y Rebeca Valls en la presentación de 'M'esperaràs?

La 33 edició de Mostra de València-Cinema del Mediterrani, s'inaugurarà aquest dijous en el Palau de la Música amb la projecció de la pel·lícula 'M'esperaràs', un reflex de l’"excel·lent moment per a fer i veure cinema en valencià" que suposa, a més, el debut com a realitzador cinematogràfic de l'actor i escriptor teatral Carles Alberola.

Es tracta de la primera incursió en la gran pantalla de la productora Albena, que parteix d'un text teatral que es va alçar amb el Premi Ciutat d'Alzira 2013.

'M'esperaràs' proposa a l'espectador una comèdia romàntica contemporània que parla de l'amistat, la gelosia, l'amor, la traïció, les il·lusions i l'esperança.

Amb un equip artístic i tècnic quasi al cent per cent valencià, aquesta comèdia suposa el debut cinematogràfic de Carles Alberola com a director. La pel·lícula està protagonitzada pel propi Carles Alberola, Cristina García, Alfred Picó i Rebeca Valls.

Per al productor del llargmetratge, Toni Benavent, s'ha aconseguit donar un xicotet impuls al sector audiovisual. "És un moment excel·lent per a fer, i sobretot veure, cinema en valencià".

El propi director, Carles Alberola, s'ha mostrat "encantat" amb la seua primera incursió cinematogràfica. "Veníem de molt temps sense fer res, amb una indústria audiovisual semidesmantellada, ara sembla que la situació està canviant", ha asseverat.

"Privilegi"

De la mateixa opinió és Rebeca Valls, actriu protagonista de la cinta, qui ha remarcat que "tornar a treballar a València després de tants anys és una sort i un privilegi".

Des de 1994, any en què Albena va ser creada per Carles Alberola i Toni Benavent, han portat endavant, a més dels 20 espectacles estrenats, diverses sèries de ficció, com 'Autoindefinits', 'Socarrats', 'Maniàtics' o 'Unió Musical Da Capo'.

Així mateix, la companyia ha participat en projectes com el de Tornaveu en el Teatre Musical de València des de 2005 fins a 2012. Prop de 3.000 representacions i més d'una 50 de premis al llarg d'aquests 20 anys.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento