Comunitat Valenciana

Les pluges entren aquest dimecres pel litoral de València i Alacant, que seran molt fortes des de demà

  • Les pluges entraran aquest dimecres pel litoral del sud de València i del nord d'Alacant que demà dijous seran localment molt fortes per la Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA) que afectarà la Comunitat Valenciana i per la qual s'ha decretat l'avís taronja en la província de Castelló, segons han informat fonts de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet).
Predicció d'aquest dimecres
Predicció d'aquest dimecres
AEMET
Predicció d'aquest dimecres

Així, aquest dimecres hi haurà predomini de cel poc nuvolós, amb intervals nuvolosos en el sud de València i nord d'Alacant, i amb nuvolositat d'evolució diürna en zones de muntanya.

A més, s'esperen arruixades en els litorals del sud de València i del nord d'Alacant, i no es descarten de forma més aïllada en la resta, preferentment en els litorals mentre que en l'interior, hi haurà boires i bancs de boira matinals.

Les temperatures mínimes aniran en lleuger descens i les màximes en ascens. En el litoral, predomini del vent del nord-est fluix amb algun interval de moderat; en la resta, vent variable fluix.

Per la seua banda, el Centre de Coordinació d'Emergències a la Comunitat ha emès un avís especial per episodi de pluges intenses a partir d'aquest dijous, que deixarà en alguns casos quantitats acumulades "importants", per la qual cosa ha aconsellat extremar la precaució en els municipis amb risc alt o mitjà d'inundacions, especialment en les proximitats de rius i barrancs.

A partir d'aquest dijous s'iniciarà un episodi de pluges intenses com a conseqüència de la Depressió Aïllada en Nivells Alts (DANA), que, segons l'avís d'Emergències, afectarà la Comunitat i es "perllongarà en els successius dies". Aquest episodi es caracteritzarà per la persistència i extensió de les precipitacions. En alguns casos, la pluja deixarà acumulacions "importants".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento