Comunitat Valenciana

Súarez Illana desitja "el millor" a Sánchez però creu que el projecte de Casado és "molt més interessant per a Espanya"

  • El polític i advocat Adolfo Suárez Illana ha manifestat aquest dilluns que desitja "el millor" al president del Govern, Pedro Sánchez, però ha considerat que hi ha "un projecte molt més interessant per a Espanya i els espanyols" que el del cap de l'Executiu i és el del líder del PP, Pablo Casado.
Adolfo Suárez Illana
Adolfo Suárez Illana
Europa Press - Archivo
Adolfo Suárez Illana

Així ho ha indicat als mitjans de comunicació a València, abans de participar en l'acte d'investidura al seu pare, Adolfo Suárez, com a doctor honoris causa a títol pòstum per la Universitat Catòlica de València, en ser preguntat pels 100 primers dies de Govern de Sánchez.

Sobre este tema, ha puntualitzat que ell no està "per a qualificar ningú". "És el president del Govern d'Espanya i com a tal jo li desitge el millor, però crec que que hi ha un projecte molt més interessant per a Espanya i els espanyols que el del Sánchez i és el de Casado", ha assenyalat.

Qüestionat sobre si tiraran endavant els Pressupostos Generals de l'Estat per a l'exercici de 2019, Suárez Illana ha indicat que es tracta d'una qüestió que "li toca al Govern" i ja es veurà "com els trau".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento