Les obres de l'aparcament de Bruixes de València finalitzaran el 7 de desembre

  • VALÈNCIA, 11 (EUROPA PRESS)
Obres en la plaça de Bruixes de València
Obres en la plaça de Bruixes de València
AYUNTAMIENTO VALÈNCIA - Archivo

L'aparcament Centre històric-MercatCentral -conegut com a aparcament de Bruixes- estarà obert al públic a partir del 7 de desembre, segons el pla previst pel regidor de Mobilitat Sostenible de l'Ajuntament de València, Giuseppe Grezzi, que va anunciar l'obertura d'aquest equipament abans de la campanya de compres de Nadal.

La data ha sigut marcada aquest dijous per la Junta de Govern municipal, que ha acordat també la concessió d'una pròrroga de 53 dies sol·licitada per l'empresa adjudicatària de la construcció.

La causa que, segons el parer de la direcció d'obra, augmenta el termini d'execució de l'aparcament ha sigut l'increment, respecte a la previsió inicial establida en el pla d'obra, del temps necessari per a la tramitació i autorització administrativa dels projectes elèctrics de la Línia de Mitja Tensió i del Centre de Seccionament per a la connexió i subministrament elèctric de les obres, detalla el consistori a través d'un comunicat.

L'informe de la direcció d'obra considera que aquestes causes deriven de circumstàncies que no depenen de l'execució de la mateixa, i, per tant, els retards produïts per aquestes causes no són responsabilitat del contractista, per la qual cosa estima adequat concedir una ampliació del termini d'execució establint-se la nova data de finalització de les obres el dia 7 de desembre de 2018.

Atenent als informes de la direcció d'obra, el Servici de Mobilitat també ha informat favorable a la concessió de la pròrroga, que encaixa en el pla inicial previst des de la Regidoria d'obrir l'aparcament abans de la campanya nadalenca de compres.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento