Comunitat Valenciana

Compromís sobre l'V-21: "Amb unes modificacions de sentit comú seria suficient"

  • El portaveu de Compromís en el Congrés, Joan Baldoví, ha mostrat la seua esperança en el diàleg per a aconseguir una solució per al projecte d'ampliació de l'V-21 i que "l'ocupació de l'horta no siga irreversible" ja que, al seu juí, "amb unes modificacions de sentit comú seria suficient".
V-21 en imatge d'arxiu
V-21 en imatge d'arxiu
EUROPA PRESS - Archivo
V-21 en imatge d'arxiu

Així s'ha pronunciat Baldoví en roda de premsa en ser preguntat per les crítiques de la Plataforma per L'horta a eixe projecte per a ampliar l'accés a València per l'V-21 i ha recordat que la seua proposta en el Congrés per a paralitzar les obres de manera cautelar va ser rebutjada amb els vots de PP, PSOE i Ciutadans.

Així, ha esperat que de la reunió d'aquest dilluns del delegat del Govern, Juan Carlos Fulgencio, i la plataforma isca "algun intent de solucionar" aquesta situació i ha recordat que en la construcció de la Y basca es va modificar el projecte després de negociar amb l'empresa i no va ser necessari pagar indemnització, un acord que espera també arribe en aquest cas.

DEMANA A ÁBALOS "MEMÒRIA HISTÒRICA"

Baldoví també s'ha referit al ministre de Foment, el valencià José Luis Ábalos, a qui ha demanat eixa "sensibilitat" a qui dirigeix un ministeri amb "una capacitat d'inversió tan gran".

Li ha demanat que tinga "memòria històrica" sobre els "molts anys que el Govern ha sigut molt tacany amb les inversions a la Comunitat" i ha agregat: "Li demanaria, de bon rotllo, al senyor Ábalos que s'acorde i que les inversions no les faça per ser valencià, sinó perquè responen el dèficit d'inversió".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento