Comunitat Valenciana

Oltra sobre Casado: "Potser es refereix al fet que les arques públiques les van deixar netes com una patena"

  • La vicepresidenta de la Generalitat i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, s'ha dirigit el president del PP, Pablo Casado, per a advertir-li que els valencians "no ens mamem el dit" i ha atribuït les seues paraules sobre el "llegat impecable" del PP a la Comunitat Valenciana al fet que "potser es refereix al fet que les arques públiques les van deixar com una patena"
Mónica Oltra en imatge d'arxiu
Mónica Oltra en imatge d'arxiu
GVA
Mónica Oltra en imatge d'arxiu

Així ho ha indicat aquest dilluns en declaracions als mitjans, preguntada per les paraules de Casado aquest passat dissabte en un acte amb militants a la Pobla de Farnals (València), on va assegurar que el PP ha deixat un "llegat impecable" a la Comunitat Valenciana.

Oltra ha subratllat que "les arques publiques les van deixar netes com una patena", i que, "potser", el líder dels 'populars' "es refereix a això". "Els valencians no volem que vinguen a riure's en la nostra cara, no ens mamem el dit", ha subratllat.

La vicepresidenta ha lamentat que "a vegades una té la sensació de que els dirigents del PP venen ací a burlar-se dels valencians", i ha censurat que Casado "diga que ací el llegat del PP ha sigut impecable quan hem eixit fins en el New York Times pels casos de corrupció que el PP va instal·lar ací de manera sistemàtica i sistèmica".

En aquest sentit, s'ha preguntat "què és impecable": Els 1.300 milions de forat que van deixar en RTVV? Els 1.000 milions de forat que van deixar en Ciegsa? La conducta en la presó del (exconseller de Solidaritat i Ciutadania i exportaveu del PP en les Corts) senyor Blasco?".

Per a Oltra, Pablo Casado "potser va a haver de començar a veure als seus companys de partit a la presó", perquè "potser ací se n'adona que d'impecable no ha tingut res la gestió del PP". "Açò sí, les arques publiques ens les van deixar netes com una patena, potser si es refereix a això...", ha afegit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento