Comunitat Valenciana

Mor un dels quatre ferits en l'accident amb cinc vehicles implicats a Benicàssim

  • Una de les quatre persones que van resultar ferides aquest diumenge en un accident de trànsit en el qual es van veure implicats cinc vehicles en l'N-340 a l'altura de Benicàssim (Castelló), de 61 anys, va morir a primera hora de la nit, segons ha informat l'Hospital General.

Dels altres dos ferits que van ingressar en aquest centre sanitari, una dona de 57 anys es troba molt greu en la UCI, mentre que un home de 33 anys, que estava lleu, ha rebut l'alta de matinada.

Els fets van ocórrer aquest diumenge sobre les 19.00 hores, quan els vehicles van col·lisionar en aquest tram de la nacional proper al nucli urbà de Benicàssim, segons va informar a Europa Press el Centre de Gestió de Trànsit.

Tres dels ferits van ser traslladats a l'Hospital General de Castelló en SAMU, mentre que el quart va ser traslladat en helicòpter medicalitzat a la Fe de València, va detallar el Centre d'Informació i Comunicació d'Urgències (CICU).

Segons el Consorci Provincial de Bombers de Castelló, va ser necessari alliberar dos persones dels vehicles -un home i una dona- per al que es van traslladar al lloc efectius del parc de la Plana Alta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento