Comunitat Valenciana

Puig diu que la decisió sobre la facultat de Medicina de la UA serà tècnica i no política

  • El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha afirmat aquest dilluns que la decisió sobre una futura facultat de Medicina de la Universitat d'Alacant (UA) es prendrà des de "criteris tècnics" i no serà "política".

Així ho ha indicat en declaracions als mitjans abans d'assistir a l'acte d'obertura del curs en la Universitat de València (UV), en ser preguntat per aquesta facultat, davant la reivindicació de la UA de l'autorització per a implantar aquesta facultat.

"És una qüestió que es farà com sempre des d'una perspectiva no arbitrària, no discrecional, sinó en funció de l'interés general i dels recursos disponibles. Eixa és la realitat: no serà una decisió política, serà una decisió basada en criteris tècnics i científics", ha ressaltat, per a remarcar que "la universitat mai es pot allunyar de la seua base, que és la ciència".

El passat mes de juliol el rector de la UA, Manuel Palomar, va anunciar que al setembre sol·licitarien a la Generalitat l'autorització per a implantar el nou grau de Medicina en el curs 2019-2020, després que el pla d'estudis haja rebut la verificació del títol atorgada per l'Agència Nacional de Qualitat (Aneca).

Mostrar comentarios

Códigos Descuento