Comunitat Valenciana

Cs afirma que el màster de Montón "pinta molt mal" i que ha de dimitir si no ho aclareix

  • 11 (EUROPA PRESS)
Mari Carmen Sánchez en imatge d'arxiu
Mari Carmen Sánchez en imatge d'arxiu
CS - Archivo
Mari Carmen Sánchez en imatge d'arxiu

La síndic de Cs a les Corts, Mari Carmen Sánchez, ha apuntat aquest dimarts que són "moltes els dubtes que ha de buidar" la ministra de Sanitat, Carmen Montón, sobre les presumptes irregularitats en el seu màster perquè "pinta molt mal" i li ha exigit que dimitisca si no les aclareix. "On va arrasa", li ha dit.

Sánchez ha assenyalat, en un descans del Debat de Política General de les Corts, que s'han despertat amb noves informacions sobre les presumptes irregularitats en el màster amb una modificació de les seues notes que "corrobora" la universitat.

Sobre este tema, ha confiat que Montón "demostre que estava tot en orde" ja que diu que té "totes les dades i evidències", però ha advertit que "si hi ha el més mínim dubte d'infracció, per responsabilitat democràtica ha de dimitir en el moment en el qual es demostre que no compleix amb tots els requisits de transparència".

En eixe sentit, ha apuntat que Montón va deixar un panorama sanitari a la Comunitat Valenciana "realment catastròfic" quan va abandonar la Conselleria per a ocupar el Ministeri i "ara, la primera en el front".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento