Comunitat Valenciana

El PPCV critica la "falta de contundència" de Puig amb el finançament i torna a demanar eleccions anticipades

  • La secretària general del PPCV, Eva Ortiz, s'ha mostrat "sorpresa" per la "falta de contundència i lideratge amb el finançament autonòmic" del president del la Generalitat, Ximo Puig, durant la seua intervenció en el Debat de Política General, i ha subratllat que "el major anunci que havia de fer és la convocatòria d'eleccions com més prompte millor".

Ortiz ha instat Puig al fet que, "encara que no haja sigut contundent" en el seu discurs, "el siga quan veja" al president del Govern central, Pedro Sánchez, durant la reunió que ha anunciat que mantindran a principis d'octubre. En declaracions als mitjans, ha apuntat que el PSOE "segueix sense saber defendre ni barallar per als ciutadans" un finançament que, a més, "va aprovar el PSOE".

D'altra banda, ha defès que "la convocatòria d'eleccions autonòmiques com més prompte millor seria el millor que li podria passar als valencians, que deixarien d'haver de patir a un Govern esgotat, sectari i sense il·lusió".

En aquesta línia, considera que la intervenció de Puig ha sigut la de "un president esgotat, amb falta d'il·lusió, sense un balanç de legislatura i amb moltes cortines de fum", ja que l'administració "deu més de 2.000 milions d'euros" i, per tant, "difícilment ni el 10 per cent del que ha promès va a poder complir-ho", ha advertit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento