Comunitat Valenciana

Fulgencio diu que "la prioritat" és trobar al sospitós del crim de Borriol, un exmilitar que seria "perillós"

  • El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha assegurat aquest dimarts que "la prioritat" en aquest moment és trobar al sospitós del crim de Borriol (Castelló) que està en busca y captura. Es tracta de la parella de la víctima, un exmilitar que, "de ser el causant seria una persona perillosa i per tant que ha de ser posat a la disposició de la justícia al més prompte possible".
Minut de silenci en Delegació de Govern pel crim de Borriol
Minut de silenci en Delegació de Govern pel crim de Borriol
EUROPA PRESS
Minut de silenci en Delegació de Govern pel crim de Borriol

Fulgencio ha realitzat aquestes declaracions després de guardar un minut de silenci a les portes de la Delegació del Govern per la víctima de violència de gènere de Borriol, una dona el cadàver de la qual va ser trobat divendres passat en el seu domicili i l'autòpsia de la qual ha determinat que la mort es va produir de forma violenta.

"Totes les indicacions ens porten a sospitar, en el curs de la investigació, que es pot tractar d'un nou cas de violència per part de la seua actual parella". Aquest home "va estar un temps en un cos militar" i "té antecedents per violència de gènere amb una anterior parella", encara que no consten denúncies prèvies amb l'actual, la víctima de Borriol, ha explicat el delegat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento