Comunitat Valenciana

Els firmants del Pacte Valencià contra la Violència de Gènere avaluaran a Alacant el compliment en el primer any

  • La ciutat d'Alacant acollirà el 18 de setembre la reunió de seguiment del primer aniversari del Pacte Valencià contra la Violència de Gènere i Masclista, en la qual les 63 entitats firmants avaluaran les mesures implementades en aquests primers dotze mesos.
Reunió de la comissió interdepartamental
Reunió de la comissió interdepartamental
GVA
Reunió de la comissió interdepartamental

Així ho ha anunciat la vicepresidenta del Consell i consellera d'Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, qui ha recordat que aquest és un pacte per a cinc anys però en aquest primer exercici es pot observar "una bona execució de les mesures, almenys de les quals estan en marxa" i, per açò, estan "satisfets".

El pacte "serveix i per a molt", ha dit la consellera després de presidir la comissió interdepartamental contra la violència de gènere que s'ha reunit el Palau dels Catalá de Valeriola, un òrgan de caràcter transversal, que està integrat per representants de totes les conselleries implicades en aquesta lluita.

Així mateix, ha destacat que la reunió se celebra a Alacant, "perquè és important que hi haja presència d'aquest pacte a aquesta província, i en concret a aquesta ciutat".

Per a preparar aquest balanç, les conselleries que participen en l'engegada d'aquestes mesures realitzaran fins a dilluns que ve l'avaluació de la part que toca a la Generalitat. Les seues conclusions seran presentades el 18 de setembre, juntament amb els balanços aportats per la resta d'institucions sobre les mesures que els corresponen aplicar.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento