Comunitat Valenciana

Sanitat demana que es reconsidere l'hora del Llevant-València del diumenge

  • Segons la Direcció General d’Esports podria suposar un “risc per a l’exercici i per a la salut de les persones”.
  • La previsió és que les temperatures arriben fins a 31,3 graus i que hi haja una humitat relativa del 95%.
Aficionados del Levante cerca del Estadio Ciudad de Valencia
Aficionados del Levante cerca del Estadio Ciudad de Valencia
GVA - Archivo
Aficionados del Levante cerca del Estadio Ciudad de Valencia

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha remés un escrit a la Lliga de Futbol Professional (LFP) perquè reconsidere l'horari de la trobada d'aquest diumenge, 2 de setembre, entre el Llevant UD i el València CF -programat a les dotze del migdia-, davant la previsió de temperatures de fins a 31,3 graus i una humitat relativa que podria aconseguir el 95%.

Sobre la base de la predicció de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet), Sanitat ha realitzat aquesta recomanació tant a la LFP com al València Club de Futbol i al Levante Unió Esportiva, segons ha informat el departament autonòmic a través d'un comunicat.

En concret, les previsions meteorològiques per a aquesta data i franja horària indiquen que a València es poden aconseguir temperatures de fins a 31,3 graus, amb una humitat relativa de fins al 95%.

Sanitat recorda sobre aquest tema que, com ja va indicar la Direcció General d'Esports de la Generalitat en el seu escrit del passat 17 d'agost de 2018, "podrien produir-se circumstàncies ambientals i atmosfèriques de risc per a l'exercici de l'esport i per a la salut de les persones".

Davant aquesta circumstància, la Conselleria insta a la Lliga que "reconsidere l'horari del partit", si bé recalca que respecta "absolutament" les seues competències en la matèria.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento