Comunitat Valenciana

L'IVAJ obri la inscripció per als tallers de cap de setmana d'immersió en anglés

  • La inscripció es pot realitzar fins al 7 de setembre entrant en la pàgina web de l'IVAJ.
  • Se celebraran entre octubre i novembre en tres albergs distints de la Comunitat.
Pissarra escrita en anglés
Pissarra escrita en anglés
JCCM/EUROPA PRESS
Pissarra escrita en anglés

L'Institut Valencià de la Joventut (IVAJ), dependent de la Vicepresidència i Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, ha obert el termini per a inscriure's en el programa de Tallers d'idiomes de cap de setmana 2018, dins de la campanya 'Idiomes +', que es desenvoluparan en els albergs juvenils de la Comunitat Valenciana.

Es tracta de caps de setmana d'immersió lingüística en anglés per a joves de 18 a 30 anys, professionals de joventut i professorat de primària i secundària en actiu, amb l'objectiu de reforçar l'aprenentatge pràctic i oral de l'idioma.

La inscripció en aquests caps de setmana d'immersió lingüística es pot realitzar des d'aquest dilluns i fins al 7 de setembre entrant en la pàgina web de l'IVAJ www.ivaj.gva.es, segons ha informat aquest dilluns la Generalitat en un comunicat.

Entre els serveis que ofereix aquesta iniciativa formativa figuren activitats lúdiques en anglés, quinze hores lectives de classes d'anglés en grups, com a màxim de 14 participants, amb allotjament en albergs juvenils de l'IVAJ i alimentació en règim de pensió completa.

Programa

Així mateix, la proposta inclou el professorat titulat i especialitzat en l'ensenyament de l'idioma, el material necessari per a l'activitat i una assegurança d'assistència en viatges. El programa es desenvolupa durant els caps de setmana des de les 18.30 hores del divendres fins a les 18 hores del diumenge i un total de quinze hores lectives.

Un dels aspectes fonamentals dels programes d'immersió, és la participació per a progressar en el seu aprenentatge, alhora que prenen confiança i gaudeixen de la utilització de l'idioma.

Les classes es realitzaran en anglés i seran principalment exercicis orals i escrits sobre temes relacionats amb situacions quotidianes. Els participants, a més de reforçar coneixements, aprendran a utilitzar les expressions més comunes, ampliaran vocabulari i milloraran la pronunciació, l'entonació, la comprensió auditiva i l'expressió oral.

S'enfocaran a una utilització pràctica de l'idioma en l'aula, per a millorar l'expressió, fluïdesa oral, el vocabulari i en definitiva, l'enriquiment lingüístic dels i les joves, els i les professionals i el professorat en anglés.

En finalitzar el programa, l'IVAJ expedirà un certificat d'assistència, sempre que s'haja participat en un 80 per cent, com a mínim, de l'activitat.

Dates

Els caps de setmana en anglés per a joves de 18 a 30 anys tindran lloc en l'alberg juvenil Argentina de Benicàssim del 19 al 21 d'octubre, en l'alberg juvenil d'Alboraig del 26 al 28 d'octubre i en l'alberg i residència juvenil La Florida a Alacant del 23 al 25 de novembre. El preu del taller és de 49,50 euros per a titulars de Carnet Jove i de 55 euros, sense Carnet Jove.

Els caps de setmana en anglés per a professionals de la joventut i professors d'ensenyament primari i secundària en actiu, sense límit d'edat, es desenvoluparan en La Florida a Alacant del 19 al 21 d'octubre, en l'alberg Argentina a Benicàssim, del 9 a l'11 de novembre, i a Alboraig del 16 al 18 de novembre.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento