Comunitat Valenciana

L’Aeroport d’Alacant, el més afectat a Espanya per la vaga de pilots de Ryanair

  • La companyia cancel·la 396 vols aquest divendres per aquesta qüestió, 82 amb origen o destinació a Espanya.
  • L’aerolínia encara està a l'espera que la justícia irlandesa decidisca la legalitat de les mobilitzacions.
Avión de Ryanair
Avión de Ryanair
RYANAIR
Avión de Ryanair

Ryanair ha cancel·lat 396 vols per la vaga que els pilots de Suècia, Bèlgica, Irlanda i Alemanya han convocat per a aquest divendres 10 d'agost, dels quals 82 d'ells (41 connexions) són amb origen o destinació a Espanya, dels quals 14 són en l'aeroport d'Alacant, el més afectat. A la vaga, podrien sumar-se també els pilots de Ryanair a Holanda.

Així es pot comprovar en el seu web, en la qual han desaparegut vols regulars per a aquest divendres en els aeroports de Tenerife Sud, Gran Canària, Madrid, Barcelona, Girona, Alacant, Màlaga, Sevilla, Palma, Eivissa, Lanzarote, Almeria, Jerez, Santander, Vitòria i Zaragoza.

Segons la web de Ryanair, cap vol que connecte aeroports espanyols amb irlandesos ha sigut cancel·lat per aquesta vaga europea, tampoc cap amb Holanda, encara que en aquest últim cas la 'low cost' irlandesa encara està a l'espera que la justícia del país decidisca la legalitat de les mobilitzacions.

D'aquests aeroports, el més afectat és el d'Alacant, amb set connexions suspeses. Cinc d'elles són amb aeroports alemanys, concretament els de Düsseldorf Internacional, Düsseldorf Weeze, Berlín Schönefeld, Frankfurt Internacional i Colònia. A més han desaparegut en la web les connexions amb l'aeroport belga de Charleroi i el suec d'Estocolm Skavsta.

Palma, el segon més afectat

L'aeroport de Palma ha sigut el segon més afectat (sis connexions suprimides) a causa de l'efecte de les cancel·lacions a destinacions alemanyes, ja que el divendres Ryanair deixarà d'operar les connexions amb les localitats de Düsseldorf, Frankfurt, Lautzenhausen (Francfort Hahn), Colònia i Weeze (Düsseldorf Weeze). Aquesta última perd dues connexions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento