Comunitat Valenciana

El Rototom Sunsplash emprén un viatge gastronòmic per quatre continents

  • S’oferiran 40 propostes gastronòmiques al llarg d’aquesta edició.
  • El festival es desenvoluparà a Benicàssim del 16 al 22 d’agost.
Viaje gastronómico del Rototom
Viaje gastronómico del Rototom
LUCA VALENTA/ROTOTOM
Viaje gastronómico del Rototom

El festival Rototom Sunsplash obrirà un any més el seu recinte de concerts a Benicàssim (Castelló) a la cuina del món i trasllada a la taula la interculturalitat de quatre continents amb les 40 propostes gastronòmiques que configuren el menú d'aquesta edició, del 16 al 22 d'agost.

El públic tindrà al seu abast durant set jornades plats de quatre continents. Els fogons recorreran Etiòpia, Senegal, el Marroc o Costa d'Ivori en la cuina africana i portaran d'Amèrica els llocs de restauració de Perú, Cuba, Jamaica o Argentina, segons ha informat l'organització del festival.

Des d'Àsia, la proposta culinària del Rototom abastarà Tailàndia, Japó i Índia, mentre que Europa tindrà també la seua representació amb les propostes d'Itàlia, Alemanya, Grècia i Espanya. Totes elles perfilen un viatge d'experiències i sabors per a descobrir, a través de la cuina i els fogons, la idiosincràsia i riquesa de cada país.

Entre les novetats d'enguany destaca la cuina tradicional dels pobles andins d'Amèrica Llatina, amb l'oferta de papes a la huancaína o choclo amb formatge fos que acostarà Sabers de la Pachamama; l'aposta per la tradició de l’aperitut a força de pintxos bascos i vermut casolà de la taverna L'Ultramarins, amb seu en l'històric i mariner barri del Cabanyal(València), o les salsitxes de la taverna alemanya.

Se sumen a aquest restaurant a l'aire lliure altres propostes de la terra: arrossos amb sabor mediterrani, saladures, mariscs i peixos; tapes i gelats artesans. També hi haurà cuina vegana, biocrepes vegetarians, rebosteria saludable i sucs de fruites de Vegetarian Lover's, copes i còctels naturals.

Cervesa artesanal

Completen el viatge gastronòmic de Rototom Sunsplash els llocs de cervesa artesanal. Tres propostes cerveseres amb ànima de la mà de Castelló Beer Factory i Cannabeer, de Castelló i Sogorb, respectivament, i la murciana Yakka.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento