Comunitat Valenciana

Un espectacle de llum, aigua i so envolta les escultures de Tony Cragg

  • L’Hemisfèric ofereix un espectacle de llum, aigua i so al costat de les escultures de l'artista britànic.
  • Les sessions, totalment gratuïtes, es portaran a terme de dilluns a dissabte a les 23 h. fins a l’1 de setembre.
Espectáculo de luz, agua y sonido en l'Hemisfèric
Espectáculo de luz, agua y sonido en l'Hemisfèric
GVA
Espectáculo de luz, agua y sonido en l'Hemisfèric

Un espectacle de llum, aigua i so envolta les nits d'estiu de dijous a dissabte, a les 23 hores, l'exposició exterior 'Sis escultures' de Tony Cragg situada en l'esplanada de l'Hemisfèric.

Es tracta d'un espectacle totalment gratuït que combina els jocs i cortines d'aigua amb recursos audiovisuals i que se celebrarà fins a l'1 de setembre.

'Sis escultures' és obra de l'artista britànic Tony Cragg. Quatre escultures se situen sobre l'aigua en diversos estanys del recinte, una cosa "inèdita" ja que aquest artista mai havia exposat les seues obres en una làmina d'aigua. Estan realitzades en diversos materials com el bronze, l'acer i la fibra de vidre; algunes sobrepassen els sis metres d'altura i els 4.000 quilograms de pes.

Tony Cragg, que al mateix temps que a València tindrà una gran exposició en els carrers de Nova York, està considerat "el referent del ressorgir" de l'escultura britànica dels 80 i un dels "més icònics", la qual cosa "li ha fet mereixedor de tot tipus de guardons internacionals".

El seu treball es caracteritza per l'ús de molt variats materials com són la pedra, la fusta, l'alumini, el bronze, l'acer o el plàstic que converteix en formes orgàniques.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento