Comunitat Valenciana

El Festival 'Xàbia Jazz' programa aquest agost a Catalano, Tébar i Aimée

  • Se celebrarà del 4 al 6 d'agost i les actuacions tindran lloc a la plaça de la Constitució a partir de les 22.30 h.
  • S'han programat diferents activitats complementàries que es desenvoluparan en el centre històric de Xàbia.
Cartel del Xàbia Jazz
Cartel del Xàbia Jazz
DIPUTACIÓN DE ALICANTE
Cartel del Xàbia Jazz

La XVIII edició del 'Festival Internacional Xàbia Jazz' arriba enguany del 4 al 6 d'agost amb un cartell que tindrà entre els seus protagonistes a artistes com Frank Catalano, Ximo Tébar Band, BvR Flamengo Big Band -amb la col·laboració especial de Karen Lugo- i CyrilleAimée, segons ha informat la Diputació d'Alacant en un comunicat.

Totes les actuacions tindran lloc a partir de les 22.30 hores en la plaça de la Constitució; i, a més, de forma paral·lela, s'han programat diferents activitats complementàries que es desenvoluparan en el centre històric de Xàbia.

La institució provincial ha indicat que des del Patronat de Turisme de la Costa Blanca es col·labora amb una de les cites musicals "més importants de l'estiu en el Mediterrani". Per a açò, l'òrgan autònom de la Diputació destinarà 20.000 euros, 5.000 més que l'any passat.

El vicepresident i diputat provincial de Promoció Turística, Eduardo Dolón, i l'alcalde de Xàbia, José Chulvi, han signat el conveni de col·laboració per a l'organització i promoció conjunta d'aquest certamen, que s'ha convertit en un "referent nacional" i que constitueix "un atractiu reclam turístic" per a la localitat i per a tota la comarca.

Dolón ha destacat que l'esdeveniment és un "important element diferenciador" que permet complementar l'àmplia oferta que atresora la localitat i ha reiterat el compromís de la Diputació d'Alacant amb Xàbia i amb aquest festival, al que en els últims sis anys la institució ha destinat prop de 90.000 euros.

Un dels festivals més importants

"És un dels festivals de Jazz més importants de la Comunitat Valenciana i un dels esdeveniments estratègics que compta amb el suport del Patronat per la seua repercussió en el turisme de la nostra província", ha afegit.

Per la seua banda, José Chulvi ha agraït el suport de la Diputació d'Alacant i del Patronat a aquest certamen i ha manifestat que "es tracta d'un festival que ja ha complit la seua majoria d'edat i que s'ha consolidat en aquest temps com a complement a l'oferta turística del municipi".

El primer edil ha ressaltat, a més, la gran aposta que la localitat realitza pels diferents esdeveniments musicals al llarg de tot l'any.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento