Comunitat Valenciana

NNGG envia a Sánchez un bitllet d'AVE perquè acudisca a l'Arenal Sound a Borriana "sense agafar l'avió privat"

  • Noves Generacions de la Comunitat Valenciana (NNGG) ha remès un bitllet d'AVE al president del Govern d'Espanya, Pedro Sánchez, perquè el pròxim 3 d'agost acudisca al festival Arenal Sound de Borriana (Castelló) "i no haja de fer-ho en l'avió privat Falcon carregant una despesa de més de 15.000 euros a les arques públiques".
Bitllet de NNGG perquè Sánchez acudisca a l'Arenal Sound en AVE
Bitllet de NNGG perquè Sánchez acudisca a l'Arenal Sound en AVE
NNGG
Bitllet de NNGG perquè Sánchez acudisca a l'Arenal Sound en AVE

Així ho ha explicat aquest dimecres en l'acte públic 'Ruta Jove' a Benicàssim el president de Noves Generacions de la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Caballero, qui ha instat Sánchez a afegir aquest festival "en les seues cites culturals oficials" per a promocionar els festivals musicals de la Comunitat, segons ha informat la formació en un comunicat.

"Si agafa l'AVE, que ja arriba fins a Castelló gràcies a la gestió de l'anterior govern, estalviarà temps i, sobretot, diners als contribuents. Si vé al festival en AVE pot esmenar el seu error", ha ironitzat.

El líder juvenil ha recomanat al president del Govern "reparar el cost del seu polèmic viatge privat al FIB amb avió aportant el mateix import per a subvencionar els joves el transport públic a festivals a la Comunitat i afavorir el seu accés". "Retornar el cost del seu viatge destinant-ho als ciutadans seria un bon gest", ha considerat.

Al seu juí, "si hi ha diners per a avions, comitiva presidencial i sales VIP", també ha d'haver-hi diners per a "fer més accessible als joves l'assistència als festivals", ha afegit.

En aquest sentit, ha lamentat que "els que venien a dignificar el públic i a donar exemple als altres, fan ara ostentació de poder venint amb avió presidencial i aterrant a l'aeroport de Castelló que tant havien criticat".

Caballero ha assenyalat que tant l'Arenal Sound com la resta de festivals que se celebren a la Comunitat s'han convertit en un referent turístic que cal fomentar i recolzar, per la qual cosa des de NNGG aposten pel turisme de festivals, però "fomentant el transport públic per a assistir a un cost reduït per als joves a través d'un abonament transporte jove subvencionat".

En aquest sentit, ha recordat que el Grup Popular en Les Corts ha presentat per registre una proposta per a crear un abonament-transport jove per a assistir a tots els festivals de la Comunitat Valenciana i afavorir el desplaçament als mateixos.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento