Comunitat Valenciana

La valenciana 'Animal Crackers', entre les 5 pel·lícules més taquilleres de Xina

  • Es tracta d’un projecte de Jaime Maestro al costat de Christian Scott Sava i Tony Bancroft.
  • En el projecte han treballat més de 150 professionals durant tres anys en el Parc Tecnològic de Paterna.
  • L'estudi es troba ja en la fase de preproducció de la seua primera producció pròpia, el llargmetratge D20.
Animal Crackers
Animal Crackers
LA TRIBU ANIMATION
Animal Crackers

La cinta 'Animal Crackers', una producció València-Hollywood codirigida per Jaime Maestro en 2017, es va estrenar el cap de setmana passat a Xina i es va situar entre les cinc pel·lícules més taquilleres del moment en el país.

Rebatejada a Xina com 'Magical Circus', el projecte de Jaime Maestro al costat de Christian Scott Sava i Tony Bancroft es va situar en la seua estrena entre les cinc cintes amb major assistència del cap de setmana, segons dades oficials, ha indicat la productora en un comunicat.

El llargmetratge es va situar, a més, com la primera pel·lícula d'animació, per davant de 'Els Increïbles 2', i la segona representant no xinesa quant a recaptació.

El llargmetratge, codirigit per Jaime Maestro i produïda entre Maestro i Nathalie Martínez en Blue Dream Studios Spain, es va desenvolupar gràcies al treball de més de 150 professionals durant tres anys en el Parc Tecnològic de Paterna (València).

'Animal Crackers' va comptar amb les veus d'actors com John Krasinsky, Emily Blunt, Ian McKellen, Sylvester Stallone i Danny DeVito.

Un treball de la Tribu Animation

'Animal Crackers' és fruit del treball de la Tribu Animation, que va sorgir durant 2017 a València de la mà de Jaime Maestro i Nadia Ruiz. L'estudi va nàixer amb la voluntat de convertir-se en un dels referents en la realització de llargmetratges per a cinema d'animació en 3D a nivell internacional, des d'una filosofia "construïda per i per als artistes".

Després de treballar al costat de Jin Kim ('Frozen', 'Big Hero 6') en un projecte internacional i desenvolupar el vídeo inaugural del Trojan Horse Was A Unicorn Festival de 2017, La Tribu Animation es troba en converses amb diferents inversors per al desenvolupament de les seues primeres produccions pròpies. L'estudi de Maestro i Ruiz es troba ja en la fase de preproducció de la seua primera producció pròpia, el llargmetratge d'animació D20.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento