Comunitat Valenciana

L'Iboga Summer Festival estrena un àrea infantil i llocs amb menjar per a vegans

  • Tavernes de la Valldigna acollirà aquest esdeveniment del 25 al 29 de juliol.
  • L’organització preveu l’assistència d’uns 50.000 aficionats a la música.
Iboga Festival
Iboga Festival
IBOGA FESTIVAL
Iboga Festival

L'Iboga Summer Festival de Tavernes de la Valldigna (València) comptarà en la seua sisena edició amb un recinte annexe reservat als més xicotets i noves opcions de menjar artesanal en els llocs de restauració: paelles, pizzes al forn de pedra, 'wok tha', fajites tradicionals i multitud d'opcions per a vegans, vegetarians i celíacs.

Del 25 al 29 de juliol, el certamen preveu acollir a 50.000 melòmans, per la qual cosa l'organització treballa per a oferir millores en un recinte situat al costat de la platja de Tavernes, "envoltat de gespa i cura fins al més mínim detall".

A més dels nous espais i les novetats culinàries, el Iboga 2018 pararà esment als serveis i instal·lacions, amb zones de relax i refresc i condícies de "super luxe" amb neteja durant les 24 hores, detallen els organitzadors en un comunicat.

En el recinte hi haurà fonts d'aigua potable gratuïta i una plataforma per a persones amb mobilitat reduïda, així com seguretat i atenció mèdica, serveis de reciclatge, consigna i càrrega de mòbils i tendes de 'marxandatge'.

La promotora condicionarà àmplies zones exclusives d'acampada, amb parcel·les ombrejades i en un sòl verd de gespa tallada accessible per a assistir en caravana o furgoneta.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento