Comunitat Valenciana

Detingut per agredir la seua parella, obligar-li a mantindre actes sexuals i deixar-la tancada a València

  • La Policia Nacional ha detingut a València un home de 47 anys per presumptament agredir la seua parella, obligar-li a realitzar actes sexuals i deixar-la tancada a casa. Un veí va escoltar a la víctima demanar ajuda mentre colpejava la porta i va donar l'avís al 091, informa Prefectura Superior en un comunicat.
Policia, agent
Policia, agent
POLICÍA NACIONAL JEFATURA COMUNITAT VALENCIANA
Policia, agent

Els fets es van produir aquest passat dimarts, 3 de juliol, a les dotze del migdia en una vivenda del districte valencià d'Exposició.

A la seua arribada a la vivenda, els policies van aconseguir parlar amb la dona des d'una finestra contigua, per la qual cosa van sol·licitar la presència de bombers per a accedir a l'interior.

Una vegada dins, els agents van trobar la víctima amb lesions en la cara, corts en pòmuls i nas i hematomes i arrapades en braços i mans. La vivenda es trobava revolta i els llençols tacats de sang.

L'afectada els va manifestar que havia sigut agredida i tancada per la seua parella, així com li hauria obligat a realitzar actes sexuals. Davant la negativa a mantindre relacions, el presumpte agressor li hauria colpejat abans i després.

Per a localitzar el sospitós, els efectius van comunicar a altres patrulles les seues característiques físiques i la vestimenta que portava eixe dia. Finalment, un grup d'agents ho va trobar en un carrer adjacent.

VA DEMANAR QUE LI DEIXAREN SEGUIR BEVENT

L'home va manifestar que li deixaren seguir bevent i que no havia passat res greu, que si la seua parella estava en eixes condicions era perquè alguna cosa havia fet.

Una vegada identificat, el presumpte agressor va ser arrestat com a presumpte autor dels delictes d'agressió sexual, detenció il·legal i maltractaments en l'àmbit familiar. El detingut, d'origen espanyol i amb antecedents, ja ha passat a disposició judicial.

Mentrestant, l'afectada va ser traslladada a un hospital de València per a rebre assistència de les nombroses lesions que presentava.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento