Comunitat Valenciana

Lanzadera i CBRE impulsen Viviendea, eina que crea vivendes "a la carta"

  • Els potencials compradors proposen a través de la web les seues prioritats per a crear promocions residencials.
  • Es tracta del primer projecte que entra en el complexe de Marina d'empreses relacionat amb el sector residencial.
Viviendea-labtop
Viviendea-labtop
LANZADERA
Viviendea-labtop

Lanzadera, l'acceleradora d'empreses impulsada per Juan Roig, i CBRE han unit forces per a recolzar la startup immobiliària Viviendea, una plataforma "pionera" en el sector que agrupa, segons interessos, les persones que busquen vivenda i promou un "sistema d'adquisició equitatiu i sostenible", ajustant l'oferta a la demanda. Mitjançant aquesta ferramenta, els potencials compradors proposen a través de la web les seues prioritats per a crear promocions residencials a la carta.

Les dos entitats han acordat escollir aquest projecte per al programa 'Corporate', el primer que entra en el complex de Marina d'empreses relacionat amb el sector residencial.

En la plataforma, qualsevol persona pot seleccionar tant la zona desitjada per a viure -ciutat, poble, barri o districte-, segons les seues aspiracions i necessitats, com el tipus de vivenda, el nombre d'habitacions, si ha d'estar adaptada o si assumeix major cost a canvi d'un disseny més eficient energèticament.

Si en la zona desitjada hi ha disponible una promoció, pot inscriure's directament en ella. En cas que no la hi haja, té la possibilitat de donar d'alta una nova zona perquè, quan existisca un nombre suficient de persones amb un patró similar interessades en la mateixa ubicació es comence el procés que li portarà a gaudir d'una vivenda ajustada a les seues necessitats.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento