Comunitat Valenciana

Desconvocada la vaga d'Acciona FS en Ford després d'aconseguir un acord que garanteix millores salarials

  • Acciona Facility Services, subcontracta de Ford Almussafes, ha desconvocat la vaga indefinida en la factoria després d'aconseguir els sindicats i l'empresa un acord en el Tribunal d'Arbitratge Laboral (TAL) que garanteix increments salarials entorn a l'IPC durant la vigència, fins a desembre del 2019, amb fórmules que afavoreixen el manteniment de l'ocupació.

Així ho ha indicat el sindicat CCOO en un comunicat en el qual detalla que l'acord, que afecta més de 500 treballadors, es va tancar en la nit d'aquest dimarts després de "diversos dies de conflicte i un seguiment del 100% de la vaga".

La plantilla d'Acciona FS reclamava una pujada salarial d'acord amb l'increment IPC i un "pla d'estabilitat" subscrit amb Ford Espanya que comportara un acord que obligara qualsevol nova empresa adjudicatària dels serveis que actualment presta Acciona FS amb la factoria valenciana a subrogar la plantilla.

Des de CCOO de Construcció i Serveis PV, han valorat "positivament" que s'haja pogut arribar a un acord que, encara que reconeixen que ha sigut "difícil d'aconseguir", suposa "estabilitat per als treballadors afectats".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento