Comunitat Valenciana

Compromís "es mantindrà a l'espera" que s'alce el secret de sumari d’Alqueria

  • A partir d'ahí, diuen que actuaran "en conseqüència amb la contundència i la coherència que la caracteritza".
  • La cogerent de Divalterra, Agustina Brines, nomenada per Compromís, va ser una de les detingudes.
Comisión de Coordinación Institucional de Compromís
Comisión de Coordinación Institucional de Compromís
COMPROMÍS
Comisión de Coordinación Institucional de Compromís

La Comissió de Coordinació Institucional de Compromís ha decidit aquest dilluns que la coalició "es mantindrà a l'espera" que s'alce el secret de sumari de l'Operació Alqueria per a actuar "en conseqüència amb la contundència i la coherència que la caracteritza".

Així ho han manifestat des de la formació en un comunicat al final de la reunió d'aquest organisme. La cogerent de Divalterra, Agustina Brines, nomenada per Compromís, va ser una de les detingudes en l'operació de la setmana passada. Brines, ex alcaldessa de Simat de la Valldigna, es va apartar dels seus càrrecs en Divalterra i en el partit en els últims dies.

Des de Compromís han remarcat "com la coalició aporta a la vida pública millores i treball en ferm per la transparència i el bon govern en les institucions", una cosa que han qualificat com els seus "senyals d'identitat".

Així mateix, han assenyalat que en la reunió s'ha tractat "la necessitat i el compromís per garantir en tots els àmbits de govern el treball per a continuar fent de les administracions eines útils per a la vida dels valencians i valencianes".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento