Comunitat Valenciana

El delegat del Govern lamenta el "dany anticipat" a Jorge Rodríguez i "no comprén" els escorcolls domiciliaris

  • El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha lamentat el "dany anticipat important" que aquests dies s'ha fet al president de la Diputació de València, Jorge Rodríguez, i a la resta de càrrecs en la corporació provincial que van ser detinguts -posats ahir en llibertat- arran de l'operació Alqueria i, encara que ha expressat el seu "profund respecte" per les decisions judicials, ha admés: "No arribe a comprendre l'abast de certes mesures com els escorcolls domiciliaris".
Juan Carlos Fulgencio (imatge d'arxiu)
Juan Carlos Fulgencio (imatge d'arxiu)
DELEGACIÓ DE GOVERN
Juan Carlos Fulgencio (imatge d'arxiu)

Fulgencio ha realitzat aquestes declaracions després de reunir-se amb el secretari general de Podem, Antonio Estañ, i la diputada en el Congrés d'Units Podem, Ángela Ballester, en ser preguntat sobre si considera "desmesurada" l'actuació que en aquesta causa oberta per presumpta prevaricació i malversació per irregularitats en la contractació de personal directiu de Divalterra.

"La Delegació del Govern ha de mantindre el respecte a les actuacions judicials que no coneixem, no sabem per què estan motivades i si corresponen eixes actuacions secretes a la gravetat de la posada en marxa del dispositiu que ahir es va formular", ha apuntat.

En tot cas, "des d'eixe profund respecte a les decisions que només coneix l'autoritat judicial", Fulgencio ha subratllat que "no és partidari de l'anticipació de penes". "Ahir es fa un dany important novament", igual que succeïra en altres casos, ha recordat, "un dany anticipat important a qui és la persona (de Jorge Rodríguez) i al seu entorn més pròxim", ha lamentat.

Al seu parer, "tot no ha de ser possible". "Jo espere que de la possibilitat de ser cridat a declarar no hàgem passat a una situació en la qual lamentablement un es troba privat de llibertat, es troba amb escorcolls no solament a les dependències oficials, que em pareixerien sempre oportunes, però amb les dades que vostés i jo tenim, no arribe a comprendre l'abast de certes mesures com els escorcolls domiciliaris", ha confessat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento