Comunitat Valenciana

Ferit greu un jove de 20 anys de València després de ser apunyalat prop d'una discoteca de Granada

  • Un jove de 20 anys, natural de València, està greu després d'haver sigut apunyalat durant la matinada de hui al costat d'una discoteca de Granada per part d'una persona que va fugir després de l'agressió i que encara no ha sigut detinguda, segons han informat a Europa Press fonts policials, sanitàries i del 112.
Ambulància
Ambulància
ARXIU
Ambulància

Els fets van ocórrer cap a les 2.20 hores prop d'una discoteca del carrer Santa Bárbara, on el jove, que estava de pas per la ciutat i anava acompanyat d'un amic, va ser apunyalat per causes que es desconeixen.

Diversos testimonis han assenyalat a la Policia Local que víctima i agressor es trobaven parlant quan de sobte aquest últim va traure un arma blanca i "li va apunyalar almenys quatre vegades".

L'agressor va fugir pel carrer San Juan de Dios mentre que la víctima va demanar auxili en la discoteca que hi ha a la zona.

El jove, que ha sigut apunyalat al ventre, està ingressat a l'Unitat de Vigilància intensiva (UCI) de l'Hospital General Virgen de las Nieves de Granada després d'haver sigut intervingut de matinada, segons han informat a Europa Press fonts sanitàries. Es troba estable dins de la gravetat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento