Comunitat Valenciana

Desconvocada la vaga en el tramvia de València un any i tres mesos després

  • La direcció de FGV i els sindicats aconsegueixen un acord per a desconvocar els aturs.
  • La reunió celebrada durant tota la jornada d'aquest dimarts va permetre tancar un conflicte laboral enquistat.
Un convoy de la línea 4 del tranvía, a su paso por la estación de Pont de Fusta.
Un convoy de la línea 4 del tranvía, a su paso por la estación de Pont de Fusta.
20MINUTOS.ES
Un convoy de la línea 4 del tranvía, a su paso por la estación de Pont de Fusta.

Fumata blanca per a la fi de la vaga en el tramvia de València, un any i tres mesos després. La direcció de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) i el Comité de Vaga del col·lectiu de conducció de les línies tramviàries van aconseguir aquest dimarts un acord que permet posar fi a un conflicte laboral enquistat, plantejat pel personal de conducció de les línies del tramvia de Metrovalencia, segons han informat fonts de l'empresa pública de la Generalitat.

Els representants dels sindicats (SIF, UGT, CC.OO.CGT, SCF, i SF-IV) i tècnics de l'empresa han mantingut una reunió al llarg de la jornada d'aquest dimarts per a acordar les condicions d'un nou gràfic de treball, recollides en la proposta presentada la setmana passada per la direcció de l'empresa.

A més de normalitzar el servei de les línies 4, 6 i 8 de Metrovalencia (les tramviàries), aquest acord permetrà oferir amb normalitat el servei especial dissenyat per a la nit de Sant Joan, que se celebrarà dissabte que ve, en la qual Metrovalencia activarà un dispositiu especial, com va informar 20minutos.

L'acord aconseguit posa fi als aturs parcials que de manera periòdica es repetien en les línies del tramvia de Metrovalencia. Durant el període de mobilitzacions, que va començar al març de 2017, la direcció de FGV ha presentat diferents propostes per a reorganitzar el servei i els torns de vacances del personal de conducció de les línies de tramvia de València, sense haver aconseguit cap acord, fins a hui.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento