Tornen a caçar ‘fittipaldis’ rics fent un ral·li il·legal a l’AP-7

Són milionaris britànics que conduïen a gran velocitat i feien avançaments perillosos. Els van sancionar a l’acte per temeraris
Conductors rics amb ganes de risc i conducció temerària. Són els participants de carreres il·legals que periòdicament s’organitzen per Europa i que tenen ja Catalunya com a una destinació fixa. Els Mossos d’Esquadra van interceptar ahir al peatge de la Roca del Vallès, a l’AP-7, deu vehicles de luxe que circulaven a altíssimes velocitats i de forma temerària.

La veu d’alerta la van donar desenes de conductors, alarmats pel ziga-zaga dels vehicles i avançaments sense garanties. Els agents van cursar la denúncia per conducció temerària i els va sancionar a peu d’autopista.

La majoria dels conductors suïcides eren britànics. Els participants en aquesta mena de ral·li il·legal van iniciar la carrera a Grècia, ciutat on pensaven tornar dissabte vinent després d’haver cobert 3.500 quilòmetres passant per Roma.

Multes d’entre 300 i 600 euros

Els conductors van abonar a l’acte les multes d’entre 300 i 600 euros que els Mossos els van imposar. Un d’ells va pagar les sancions de cinc dels seus companys perquè els altres no duien diners al damunt, tot i conduir BMW X-5, Audi S3, BMW Mini Cooper o Porsche Carrera. El maig del 2003, els Mosssos van interceptar cinc conductors que participaven en un ral·li il·legal. Els van caçar a 250 quilòmetres per hora a l’AP-7.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento