Comunitat Valenciana

Detingut un home per gravar amb un bolígraf tipus 'espia' les parts íntimes d'una companya de treball

  • Agents de la Policia Nacional han detingut aquest passat dilluns sobre les cinc de la vesprada en una localitat de València a un home de 43 anys com a presumpte autor d'un delicte contra la intimitat, després de pel que sembla gravar una companya de treball amb un bolígraf tipus "espia" la zona de les seues parts íntimes i l'escot. La víctima va fer entrega als policies del bolígraf, que va descobrir sota la seua taula.
Boli espia
Boli espia
POLICÍA
Boli espia

La víctima era una dona de 35 anys, que un dels dies va sentir que el seu company la fregava amb un bolígraf i, després de realitzar diverses indagacions en Internet va esbrinar que podria tractar-se d'un bolígraf tipus "espia" amb el qual podria haver-la estat gravant, per la qual cosa es va dirigir al seu despatx i li va demanar que li'l mostrara, però davant la seua negativa li'l va arrabassar, ha informat la Prefectura en un comunicat.

Les investigacions es van iniciar dimecres, en tindre coneixement els policies que a una dona un company de treball li havia gravat la zona de les seues parts íntimes i l'escot amb un bolígraf tipus "espia" sense el seu consentiment.

Durant les investigacions, els agents van esbrinar que el company en els últims mesos acudia bastant al despatx de la víctima i entaulava llargues converses amb ella, així com tenia unes actituds un poc inusuals, tals com asseure's en la cadira d'ella quan s'alçava, moment que aprofitava perquè ella mirara qualsevol cosa en la pantalla de l'ordinador.

Un dels dies, la víctima va notar que alguna cosa li havia fregat la cama, observant que era el bolígraf que tenia el seu company en la mà, un poquet inclinat, motiu pel qual va començar a preocupar-se.

Continuant amb les investigacions, els agents van esbrinar que la víctima després d'indagar en Internet havia esbrinat que el bolígraf podria ser un tipus "espia", per la qual cosa s'havia dirigit al despatx del seu company perquè li l'ensenyara i davant la seua negativa li l'havia arrabassat.

Els policies van esbrinar que la víctima, al costat del seu cap havien visualitzat el que contenia el bolígraf observant que hi havia gravacions de les seues parts íntimes mentre estava asseguda, i la majoria d'elles era quan vestia falda.

Després d'un estudi del bolígraf, els agents van esbrinar que les gravacions es realitzaven des de mitjan abril, i que la majoria de les gravacions eren de les parts íntimes i de l'escot de la víctima, realitzades per davall d'una taula.

BOLÍGRAF 'ESPIA'

El bolígraf tipus 'espia' a simple vista és d'aparença normal, però en la part d'a dalt té un xicotet orifici on està situava la càmera i en l'extrem superior hi ha un botó que realitzava la funció de connexió i desconnexió de la gravació. En desenroscar-ho té una connexió USB i en el seu interior una targeta de memòria.

Com a conseqüència de les investigacions, els policies van esbrinar la identitat del sospitós que va ser detingut com a presumpte autor d'un delicte contra la intimitat. El detingut, sense antecedents policials, després de ser sentit en declaració va ser posat en llibertat, no sense abans ser advertit de l'obligació de comparéixer davant l'Autoritat Judicial quan per a açò fóra requerit.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento