Comunitat Valenciana

Juan Carlos Fulgencio serà el nou delegat del Govern d'Espanya a la Comunitat Valenciana

  • El secretari general del PSPV de l'Horta Nord, Juan Carlos Fulgencio,

serà el nou delegat del Govern d'Espanya a la Comunitat Valenciana en substitució de Juan Carlos Moragues.

El socialista, policia local i de l'agrupació de Montcada, va recolzar la campanya de Pedro Sánchez a la secretaria general del PSOE, així com la de Mercedes Caballero, mà dreta del secretari d'organització del PSOE i ministre de Foment, Jose Luis Ábalos, a la secretaria provincial de València.

El seu nomenament s'efectuarà el cap de setmana en el qual està previst que arriben a València la flota d'Aquarius amb 600 migrants i després de la reunió celebrada aquest dijous a València en la qual ha participat la vicepresidenta i ministra de la Presidència, Relacions amb les Corts i Igualtat, Carmen Calvo, al costat del president de la Generalitat, Ximo Puig, i la vicepresidenta, Mónica Oltra, per a coordinar l'arribada del vaixell.

Un dels primers a felicitar a Fulgencio a través de twitter ha sigut el socialista Rafa García, alcalde de Burjassot, que es va presentar a les primàries a la secretaria general del PSPV que finalment va guanyar Ximo Puig. "És una gran notícia per als quals hem treballat al seu costat pel nou PSOE. Juan Carlos és un gran professional i serà un excel·lent delegat", ha penjat en el seu compte.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento