Comunitat Valenciana

Oltra celebra l'inici d'emissions d'À Punt: "Recuperem un altre dret"

  • La vicepresidenta de la Generalitat, Mónica Oltra, ha mostrat la seua alegria per la recuperació diumenge que ve de les emissions de la radiotelevisió valenciana, À Punt: "Recuperem un altre dret com és tindre una televisió pública, pròpia, de qualitat i en valencià i que no havíem d'haver perdut mai".
La tv d'À Punt anuncia inici d'emissions per al 10 de juny
La tv d'À Punt anuncia inici d'emissions per al 10 de juny
À PUNT MÈDIA
La tv d'À Punt anuncia inici d'emissions per al 10 de juny

Així s'ha pronunciat Oltra al final de la roda de premsa després del ple del Consell, celebrant que aquest cap de setmana els valencians puguen tornar a sintonitzar, amb programació contínua, la televisió autonòmica, després del tancament de RTVV al novembre de 2013.

À Punt renaixerà el diumenge, 10 de juny, amb una jornada que, com ja es va anunciar, s'obrirà amb l'informatiu i que també inclourà rostres coneguts, com els de el recentment nomenat ministre de Cultura, l'escriptor i periodista Màxim Huerta, o els xefs Ricard Camarena i Quique Dacosta.

A les 14.30 hores, s'emetrà 'À Punt Notícies-Cap de Setmana', que conduiran al migdia les periodistes Adelaida Ferre i Vanessa Gregori, mentre que els Esports seran narrats per Samuel Borja. Al capdavant de l'edició de les 21.00 hores estaran Victoria Mas i Isabel Sánchez en Esports. L'oratge serà presentat en els dos informatius per Joan Carles Fortea.

A les 15.15 hores, amb motiu de l'inici de les emissions de la televisió, À Punt ha previst una edició especial del magazín de vesprada, 'À Punt Directe', presentat per Carolina Ferre amb Juan Nieto i Joan López, i amb la participació de Clara Castelló. El programa, que s'emetrà habitualment de dilluns a divendres, connectarà cada dia en directe amb diferents punts de la Comunitat.

Ja a les 20.05 hores, arribarà 'Assumptes interns' amb un primer capítol titulat 'Com som els valencians'. Aquest espai, que presentarà Pere Aznar, pretén oferir "una mirada divertida, sarcàstica i descarada a la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes".

Aquesta setmana, el programa es pregunta què "identifica i fa autèntics" als valencians i per a contestar a aquestes qüestions comptarà amb les opinions d'especialistes d'Alacant, Castelló i València i "alguns dels nostres famosos més volguts", entre els quals figuren Màxim Horta, -que acaba d'assumir el Ministeri de Cultura en el nou govern de Pedro Sánchez- o Carolina Ferre.

Després de l'informatiu de la nit està previst un especial del programa de reportatges 'Punt Docs' i, seguidament, a les 22.30 hores, el primer episodi de 'Trau la llengua', que, comandat per Eugeni Alemany, viatjarà per tota la Comunitat en busca de paraules, expressions i formes curioses de la llengua valenciana. Tabarca, Guardamar, Tous i Alcalà de Xivert seran les primeres destinacions.

A les 23.30 hores, li arribarà el torn a la gastronomia amb 'Cuineres i cuiners', la sèrie documental sobre els millors cuiners valencians

presentada per Ricard Camarena i que dedicarà la seua estrena al tres estreles Michelin Quique Dacosta.

Posarà el punt i final a aquesta primera jornada, passada la mitjanit, 'Five days to danse', un documental dirigit per José Andreu i Rafa Molés.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento