Comunitat Valenciana

À Punt arranca aquest diumenge les emissions amb programació especial

  • La nova cadena naixerà a les 14.30 hores amb 'À Punt Notícies-Cap de Setmana'.
  • Posteriorment s'emetran diversos programes de producció pròpia.
Punt Docs
Punt Docs
À PUNT
Punt Docs

La nova televisió pública valenciana À Punt ha iniciat ja el compte arrere per a recuperar les emissions, més de quatre anys després del tancament de l'extinta Canal 9, i renaixerà diumenge que ve, 10 de juny, amb una jornada que, com ja es va anunciar, s'obrirà amb l'informatiu i que també inclourà rostres coneguts, com els de el recentment nomenat ministre de Cultura, l'escriptor i periodista Màxim Huerta, o els xefs Ricard Camarena i Quique Dacosta.

A les 14.30 hores, s'emetrà 'À Punt Notícies-Cap de Setmana', que conduiran al migdia les periodistes Adelaida Ferre i Vanessa Gregori, mentre que els Esports seran narrats per Samuel Borja. Al capdavant de l'edició de les 21.00 hores estaran Victoria Maso i Isabel Sánchez en Esports. L'oratge serà presentat en els dos informatius per Joan Carles Fortea.

A les 15.15 hores, amb motiu de l'inici de les emissions de la televisió, À Punt ha previst una edició especial del magazín de vesprada, 'À Punt Directe', presentat per Carolina Ferre amb Juan Nieto i Joan López, i amb la participació de Clara Castelló. El programa, que s'emetrà habitualment de dilluns a divendres, connectarà cada dia en directe amb diferents punts de la Comunitat Valenciana "per a estar al dia de l'actualitat i gaudir del millor entreteniment", informen fonts de la cadena.

Una mirada "divertida i sarcàstica"

Ja a les 20.05 hores, arribarà 'Assumptes interns' amb un primer capítol titulat 'Com som els valencians'. Aquest espai, que presentarà Pere Aznar, pretén oferir "una mirada divertida, sarcàstica i descarada a la manera de ser i de fer dels valencians en les situacions més quotidianes".

Aquesta setmana, el programa es pregunta què "identifica i fa autèntics" als valencians i per a contestar a aquestes qüestions comptarà amb les opinions d'especialistes d'Alacant, Castelló i València i "alguns dels nostres famosos més estimats", entre els quals figuren Màxim Huerta, -que acaba de ser designat ministre de Cultura en el nou govern de Pedro Sánchez- o Carolina Ferre.

Després de l'informatiu de la nit, està previst un especial del programa de reportatges 'Punt Docs' i, seguidament, a les 22.30 hores, el primer episodi de 'Trau la llengua', que, dirigit per Eugeni Alemany, viatjarà per tota la Comunitat en busca de paraules, expressions i formes curioses de la llengua valenciana. Tabarca, Guardamar, Tous i Alcalà de Xivert seran les primeres destinacions.

A les 23.30 hores, li arribarà el torn a la gastronomia amb 'Cuineres i cuiners', la sèrie documental sobre els millors cuiners valencians presentada per Ricard Camarena i que dedicarà la seua estrena al tres estreles Michelin Quique Dacosta. Posarà el punt i final a aquesta primera jornada, passada la mitjanit, 'Five days to dance', un documental dirigit per José Andreu i Rafa Molés.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento