Comunitat Valenciana

Tatuadors de 24 països participen en una nova 'València Tattoo Convention'

  • L'esdeveniment, que se celebrarà del 15 al 17 de juny en la ciutat, atorgarà un total de 51 premis.
  • En la trobada hi haurà també moda, zona de barberies i actuacions musicals per a ambientar les activitats.
18º Edicicón De València Tattoo Convention
18º Edicicón De València Tattoo Convention
CEDIDA
18º Edicicón De València Tattoo Convention

Tatuadors de 24 països participaran en la 18ª Edició Internacional, que se celebrarà a València del 15 al 17 al juny 2018, segons han informat aquest dimecres en un comunicat fonts de l'organització.

Així, a més de professionals de tota Espanya hi haurà tatuadors professionals de la Xina, Taiwan, el Japó, Polinèsia, el Brasil, l'Argentina, Colòmbia, Peru, Veneçuela, Xile, l'Equador, Ucraïna, Estònia, Eslovàquia, Polònia, Romania, Suïssa, el Regne Unit, Itàlia, Alemanya, Andorra, Portugal i França.

Per la seua banda, el Concurs de Tatuatges comptarà amb 51 Premis en aquesta 18ª Edició Internacional. Cada dia, com a colofó de cada jornada, es presentaran a concurs els millors tatuatges realitzats durant la convenció, amb Plaques de Guanyadors en les categories de: Negre/Gris (1r, 2n i 3r) - Color (1r, 2n i 3r) - Old & New School (1r, 2n i 3r) - Realisme (1r, 2n i 3r) - Free Hand (1r, n i 3r) - Millor del Dia (1r) - Els guanyadors de la categoria Millor del Dia de cada jornada automàticament competiran en la categoria Millor de la Convenció.

Aquest diumenge s'inclourà una categoria especial per a tatuatges realitzats abans de la convenció, amb plaques de guanyadors per al primer en Lliure Femení i Masculí, valorant d'aquesta manera la qualitat dels tatuatges que llueixen en la seua pell tant els visitants com els propis tatuadors participants. S'inclourà un premi a l'estand Millor Decorat, per a agrair els artistes participants que convertisquen cada estand en una obra d'art.

Música, moda i barberies

A més, 'Kalu Ibiza' demostrara amb les seues desfilades que la seua roba va molt mes allà de la Moda i representa un estil vida ja que "cadascuna de les seues peces fa que ressalte el poder femení, reivindicant el dret de la dona a poder anar vestida amb qualsevol tipus de premsa sense haver de ser jutjada per açò".

Per la seua banda, en la 'Barber Zone' es demostrarà que la Barberia és un art amb la participació de quatre barberies la qualitat de les quals les ha convertit en referents": Los Ángeles Tattoo Shop d'Alaquàs (València), Niño Malo Barber Shop, Tian Stil Home de Vinaròs (Castelló) i Tropican Tattoo Barber Shop de Paiporta (València).

Així mateix, les actuacions Musicals veuran reforçat el seu so en fusionar-se amb el de centenars de maquines de tatuar i seran a càrrec de "The Racers", "Scorcia & his Big Band Boom" i "The Wanderers".

Mostrar comentarios

Códigos Descuento