Comunitat Valenciana

Puig sobre la marxa de Rajoy: "Es donen unes circumstàncies favorables perquè el PP emprenga un camí de reinici"

  • El president de la Generalitat Valenciana i secretari general del PSPV, Ximo Puig, ha manifestat aquest dimarts "respecte i consideració" a l'expresident del Govern i fins ara president del PP, Mariano Rajoy, així com a "les decisions que vaja prenent el PP". En la seua opinió, "hi ha moments determinats en la història en els quals cada partit ha de reformular el seu propi reinici, la seua tornada a començar" i "ara es donen unes circumstàncies favorables perquè el PP emprenga eixe camí de reinici".
Ximo Puig en declaracions davant els mitjans
Ximo Puig en declaracions davant els mitjans
EUROPA PRESS - Archivo
Ximo Puig en declaracions davant els mitjans

Puig ha realitzat aquestes declaracions als mitjans després de la proclamació dels Premis Jaume I, després que Mariano Rajoy haja anunciat que deixa la presidència del PP i que convoca un congrés extraordinari per a triar el seu successor.

Per al cap del Consell, el PP "és un partit molt important per a Espanya i la Comunitat Valenciana" i, "en eixe sentit, és un partit que ha de tindre el seu pes i ho va a tindre sempre".

Així, ha volgut donar una mostra de "reconeixement al senyor Rajoy, una persona que dins dels seus ideals i la seua manera de pensar ha intentat fer tan bé com siga possible per a Espanya", ha apuntat, per la qual cosa li "mereix tot el respecte i la consideració". "En l'àmbit personal així ho sap", ha asseverat.

Puig ha destacat que ha tingut "la sort de poder treballar, discutir i també avançar en algunes qüestions" amb Rajoy encara que li haguera agradat "poder avançar en més", ha admès. "En qualsevol cas, a pesar d'haver-hi discrepàncies sempre hi ha hagut respecte personal i jo em quede amb el millor d'eixa relació i pense que si ell ha decidit açò és perquè és el millor per a ell i també per al seu partit i per a Espanya", ha resolt.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento