Comunitat Valenciana

Montón sobre si serà ministra de Sanitat: "Açò no ho puc contestar hui"

  • La consellera de Sanitat, Carmen Montón, ha descartat aquest dimarts pronunciar-se sobre si va a ser la nova ministra del ram encara que ha destacat que plantejar aquesta possibilitat és ja un "reflex que en el Govern valencià hi ha bons exemples de les polítiques del canvi". "Gràcies per la pregunta però açò no ho puc contestar hui", ha assenyalat.
Montón en imatge d'arxiu
Montón en imatge d'arxiu
Europa Press
Montón en imatge d'arxiu

Montón, després de la presentació del nou comité científic del Centre d'Investigació Príncep Felip de València, s'ha referit així en ser preguntada per si va a assumir la nova cartera de Sanitat.

Montón ja va ocupar la Secretaria d'Igualtat en la primera Executiva Federal de Pedro Sánchez, però va optar per no posicionar-se en les últimes primàries socialistes i no va repetir en la direcció sorgida després del 39º Congrés del PSOE.

Sobre aquest tema, ha refusat contestar si serà la nova ministra de Sanitat però ha destacat que el que li l'haja inclòs en les quinieles del nou Govern de Sánchez és "reflex que en el Govern valencià hi ha bons exemples de les polítiques del canvi".

D'altra banda, ha descartat comentar "per prudència" l'elecció del valencià José Luis Ábalos per a estar al capdavant del Ministeri de Foment o de Carmen Calvo com a ministra d'Igualtat fins que no siguen nomenats de forma oficial i els seus noms no apareguen publicats en el Butlletí Oficial de l'Estat (BOE). "En tot cas ens pareixen tots magnífics", ha postil·lat.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento