Comunitat Valenciana

Quatre detinguts i 13 investigats per insults xenòfobs a jugadors de futbol de regional juvenil

  • La Guàrdia Civil de València ha detingut quatre homes i investigat altres 13 per un delicte contra els drets fonamentals i llibertats públiques per incitació a l'odi en partits de futbol de menors, amb insults xenòfobs a certs jugadors d'equips del regional juvenil.
17 Persones Detingudes Per Delicte D'Odi En L'Àmbit Esportiu En L'horta Nord
17 Persones Detingudes Per Delicte D'Odi En L'Àmbit Esportiu En L'horta Nord
GC
17 Persones Detingudes Per Delicte D'Odi En L'Àmbit Esportiu En L'horta Nord

Segons ha informat la Comandància en un comunicat, l'operació 'Hasse' es va engegar a l'abril de 2017 en tindre coneixement de la suspensió d'un partit de futbol de la categoria segona regional juvenil en un municipi de l'Horta Nord com a conseqüència d'insults racistes cap a un dels jugadors.

Aquests fets es van tornar a repetir durant els partits celebrats enguany que van haver de ser suspesos novament pels insults xenòfobs a certs jugadors d'equips del regional juvenil.

Les investigacions realitzades pels agents van corroborar els fets i es van realitzar les perquisicions oportunes per a localitzar als presumptes autors. Finalment es va poder identificar els responsables i entre el 22 i el 25 de maig es va produir la detenció de quatre persones i investigació d'altres 13, tots de nacionalitat espanyola i amb edats compreses entre els 16 i 22 anys.

Les diligències han sigut entregades en el Jutjat de Guàrdia de Massamagrell, Fiscalia de Menors i Fiscal Delegat Provincial per a la tutela penal de la igualtat i contra la discriminació.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento