Comunitat Valenciana

Garrido, sobre la seua reprovació a Benidorm: "Lamentable que es pretenga tergiversar un tuit per a fer rebombori"

  • MADRID/ALACANT, 29 (EUROPA PRESS)
Ángel Garrido
Ángel Garrido
COMUNIDAD DE MADRID
Ángel Garrido

El president de la Comunitat de Madrid, Ángel Garrido, ha assenyalat aquest dimarts sobre la seua reprovació a Benidorm (Alacant) que és "lamentable" que es pretenga "tergiversar un tuit que en absolut tenia a veure amb la ciutat per a organitzar un poc de rebombori".

"Per desgràcia, Berlusconi és un símbol de la política actual, un taujà, grosser i analfabet funcional... A Benidorm triomfaria", arreplegava el tuit que va escriure Garrido en 2009 i pel qual l'oposició en la ciutat li ha reprovat aquesta mateixa setmana.

En ser preguntat per la qüestió, en la roda de premsa posterior al Consell de Govern, Garrido ha manifestat que l'oposició a Benidorm intenta "fer política" amb un missatge seu, la qual cosa li posa "bastant fàcil les coses" a l'alcalde, Toni Pérez, que a més és "amic". "Jo crec que que va a seguir sent alcalde altres vint o trenta anys perquè amb l'oposició a eixe nivell, que no dóna molt de si", ha dit.

En aquest sentit, ha explicat que el tuit no es referia a la ciutat ni als seus habitants sinó a una "situació política molt concreta". Així, ha explicat que tenia a veure amb que en eixe moment en el municipi es va fer una moció de censura contra el PP, "que es va guanyar utilitzant un trànsfuga". Garrido ha subratllat que ell només feia referència a aquesta pràctica, "lamentable i molt grossera de la política que és utilitzar a algú d'un altre partit per a arribar al poder".

En tot cas, el president regional ha indicat que "si algú pot sentir-se molest per alguna cosa que només feia referència a una situació política" per descomptat que trasllada les seues "disculpes" perquè adora la ciutat, que és "un referent turístic" i a la qual ha acudit en moltíssimes ocasions.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento