Comunitat Valenciana

Zoido assiteix dilluns a València a l'aniversari de la unitat de Policia Nacional de la Comunitat i visita Benidorm

  • El ministre de l'Interior, Juan Ignacio Zoido, vista València dilluns que ve, 28 de maig, per a assistir a l'acte commemoratiu del 25 aniversari de la unitat adscrita de la Policia Nacional a la Comunitat Valenciana. A la vesprada, firmarà en el llibre d'honor de l'Ajuntament de Benidorm (Alacant) i realitzarà una visita institucional.
Juan Ignacio Zoido, en un acte a Sevilla
Juan Ignacio Zoido, en un acte a Sevilla
EP/ARCHIVO
Juan Ignacio Zoido, en un acte a Sevilla

Segons ha avançat el Ministeri en un comunicat, la celebració de l'aniversari de la Policia se celebrarà a les dotze del migdia en l'Hemisfèric de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València.

Durant aquest acte, Zoido estarà acompanyat pel delegat del Govern central a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Moragues, i pel director general de la Policia, Germán López Iglesias.

A la vesprada, a partir de les 16.30 hores, el ministre de l'Interior visitarà les instal·lacions de l'Ajuntament de Benidorm i firmarà en el llibre d'honor del consistori, situat en la plaça dels Reis d'Espanya, 1.

Finalment, a les 17.15 hores, visitarà l'Oficina de Servici d'Atenció al Turista Estranger (SATE), en l'avinguda Derramador, cantó amb carrer Girona. El titular d'Interior també estarà acompanyat a Benidorm pel delegat del Govern, a més de per l'alcalde, Antonio Pérez.

Mostrar comentarios

Códigos Descuento